Batxillerat Dual


Captura5.PNGL'objectiu final del programa Dual és que els alumnes obtinguin la titulació en batxillerat nordamericà. Els estudis d'ESO i batxillerat a Espanya convaliden un 75% dels continguts de la high school americana i el restant 25% es cursa de manera virtual mitjançant aquest programa.

Començant de manera ideal a 3r d'ESO, es cursen en 3 o 4 anys les 6 matèries necessàries per tal que l'alumne obtingui la doble titulació.


Academica Corporation és l’empresa a través de la qual oferim el programa Dual, i és una institució educativa amb base a Florida (Miami) que té una xarxa de més de 150 escoles (charter schools) amb èxit en més de 10 estats dels Estats Units. Academica International Studies gestiona el Programa Dual des del 2001, amb uns 2000 alumnes a tota Espanya en aquests moments.

Captura2.PNGLa finalitat del programa és preparar els estudiants per adquirir els millors nivells de competència lingüística en anglès (nivell final B2/C1 de la CEFR), competència digital, enriquiment personal en els valors de l'esforç i la constància, enriquiment acadèmic i facilitats d'accés a futurs estudis universitats als Estats Units. En definitiva, els alumnes que han cursat el batxillerat Dual estan millor preparats per a un mercat de treball global i competitiu. 

Els nostres alumnes treballen de manera virtual amb un tutor nordamericà que guia els seus estudis i amb el que mantenen comunicació escrita (mails) i oral (skype), i sempre amb el suport d'un director de programa a l'escola. Per tal d'obtenir bons resultats, cal que hi dediquin com a mínim unes 4 o 5 hores setmanals. Per tal de facilitar aquesta dedicació, l'escola ofereix la optativa de Dual a 3r i 4t d'ESO, en què disposen de 2 hores setmanals dins l'aula per avançar en les seves tasques.

Captura3.PNG

Estem molt contents amb la rebuda per part de famílies i alumnes d'aquesta iniciativa que vam posar en marxa el curs 2014-15. Aquí teniu la opinió d'alguns dels nostres alumnes participants.Si voleu més informació, cliqueu aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario