Oxford Test of EnglishAvui en dia la necessitat d’acreditar el nivell d’anglès és molt present a la nostra societat. Per accedir a una oferta laboral, obtenir un títol universitari o sol·licitar un programa Erasmus, per exemple, ja es sol demanar un nivell d’anglès B2. La nostra escola vol facilitar el procés d’obtenció d’aquesta titulació amb la oferta de l’examen de certificació d’anglès del segle XXI.

El nou Oxford Test of English és un examen de certificació de la competència general en anglès desenvolupat per Oxford University Press. Per què és l’examen d’anglès del segle XXI?

- L’examen és 100% online i disponible els 365 dies de l’any.

- En només 2 hores, s’avaluen les quatre destreses: reading, listening, speaking i writing.

- Les activitats de l’examen avaluen el llenguatge habitual de la vida real en àmbits socials laborals i acadèmics, com ara saber deixar un missatge en un contestador o saber respondre a un correu electrònic.

- L’examen fa servir metodologia adaptativa als mòduls de listening i reading, de manera que les noves preguntes s’adapten al nivell de les respostes que l’examinat va donant. D’aquesta manera s’obtenen exàmens personalitzats i amb resultats molt més precisos.

- En uns 14 dies, l’examinat obtindrà el seu informe (Report Card) de nivell A2, B1 o B2. Els nivells es corresponen al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR). Si l’examinat vol millorar el seu nivell en algun dels mòduls, pot presentar-se de nou a aquest apartat i el seu resultat s’actualitzarà de manera automàtica.

L’Oxford Test of English destaca principalment per la seva qualitat i meticulositat, com també per la flexibilitat i la seguretat que proporciona. L’examen ha sigut reconegut formalment pel Ministeri d’Educació i universitats espanyoles i catalanes. Cal destacar també que el cost de l’examen és significativament inferior al d’altres exàmens de certificació d’anglès disponibles al mercat.

Si en voleu més informació, no deixeu de visitar la pàgina oficial de l’Oxford Test of English. Mitjançant aquest enllaç podreu accedir a una demo de l’examen.

Aquests són alguns dels mitjans que han informat sobre la presentació de l'Oxford Test of English: El País, TVE, Europa Press, Expansión

El col·legi Padre Damián ha estat un dels primers centres examinadors autoritzats a Espanya, i ofereix examinar tant alumnes com qualsevol persona externa al centre. Realitzem 3 convocatòries: desembre, març i maig.

Si voleu rebre més informació sobre calendari, condicions i preu per obtenir l’Oxford Test of English al col·legi Padre Damián, podeu contactar per mail a ote@padredamiansscc.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario