Auxiliars de Conversa

El Programa Auxiliars de Conversa, impulsat des de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya junt amb l’empresa Home to Home, permet la inserció en les escoles catalanes d’estudiants o recent titulats natius en anglès que venen a conviure amb famílies de l’escola i a formar part de la comunitat educativa, ajudant als professors titulars d’anglès amb classes de conversa, tant a primària com a secundària i batxillerat. 

Des del curs 09-10 (el primer curs en què es va ofertar) participem en aquesta iniciativa, i per l'escola ja han passat molts nois i noies disposats a ajudar els nostres alumnes a millorar el seu anglès. 

Gràcies a tots i totes les AC que heu estat a l'escola Padre Damián (Georgina, Nuala, Kim, Elianor, Laura, Mike, Lauren, Jodi, Allan, Stacey, Tyron, Alison, Megan, Jonathan, Danny, Oliver, Sebastian, Rachel, Clare, Emily, Heather, Priscilla, Emily, Sheri, Suzanne i Marcell) per ajudar-nos en aquesta tasca.

Aquest curs 16-17 comptem amb Steph a primària i amb Emily, Sarah i Rachel a ESO-Batx! No us perdeu la seva presentació i primeres impressions!Aquest és el link al blog PAC news, on hi podeu trobar les vivències d’alguns dels auxiliars de conversa que es troben a les Escoles Cristianes.