Concursos externsParticipar en concursos externs és molt important per continuar motivant en l'aprenentatge de l'anglès als nostres alumnes. Principalment ens presentem al Fonix, a ESO-Batx i a l'Spelling Bee, amb alguns cursos de primària. 

El Concurs The Fonix està organitzat per International House Barcelona i per la Fundació Catalana de l’Esplai. El concurs compta amb el suport de la Direcció General de Planificació i Entorn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.


El Col·legi Padre Damian Sagrados Corazones ha participat en aquest concurs des de la seva primera convocatòria, i hem aconseguit ja un primer premi i també dos finalistes, el més recent al 2015. Cada any continuem presentant-nos i treballant per aconseguir el reconeixement del nivell d’anglès dels nostres alumnes. Animeu-vos a participar! Més informació aquí.

Per la seva part, el Concurs Spelling Bee AMCO s’organitza entre totes les escoles que compten amb aquest mètode d’aprenentatge a Espanya. Es realitza durant el segon trimestre i té una fase escolar (s’escull un guanyador de cada curs de 2n, 3r i 4t de primària) i una fase nacional, en què els guanyadors de cada etapa van a Madrid a concursar en nom del col·legi.