Exàmens de Cambridge

Gràcies a la iniciativa de la Fundació d’Escoles Cristianes, des del curs 2008-09 el Col·legi Padre Damian Sagrados Corazones participa en la certificació externa del nivell d’anglès dels seus alumnes a través dels exàmens de Cambridge University.

Les certificacions de la Cambridge University, a les que ja s’han presentat més de 3 milions de persones en 130 països diferents, ajuden als estudiants d’anglès a certificar el seu nivell de coneixement davant d’empreses, universitats i governs d’arreu del món.

Encara que a l’escola s’ofereixen diferents nivells de certificació (Movers, Flyers, KET i PET) depenent de l’edat i nivell dels alumnes, el que més prestigi i reconeixement social té és el First Certificate in English (FCE), i és desig de l’escola que els nostres alumnes finalitzin 2n de Batxillerat amb el nivell d’anglès corresponent a aquest certificat.

Cada curs oferim als nostres alumnes la possibilitat de participar-hi, així que només cal avisar al professor/a d'anglès. A més a més, per als alumnes de batxillerat s’ofereix un curs intensiu extraescolar per preparar l’examen de certificació First Certificate in English (FCE). Segons el seu nivell, els alumnes poden cursar el nivell First (els dijous) o pre-First (els dimecres), de 15.15 a 17.15 a la mateixa escola. Els alumnes que estàn preparats, es presenten a la convocatòria FCE for schools que s’organitza des de l’escola. 

Anima’t i aconsegueix el teu certificat!


GOOD LUCK FOR ALL OUR CANDIDATES!