22.1.15

Citizenship workshops

A l'assignatura de Ciutadania en anglès de 3r d'ESO, Education for citizenship and human rights, a part de rebre tots els continguts en anglès, els alumnes estan acostumats a rebre xerrades sobre l'assignatura en anglès.

Els seus companys de 2n de batxillerat són un bon exemple ja que els han parlat sobre alguns temes que els interessaven.  Marina Sampayo i Mar Soriano sobre la pena de mort "Death Penalty" arrel de la xerrada rebuda per part de Bill Pelke el passat mes de novembre i també l'alumne Miguel Hiltun sobre els objectius de desenvolupament del mil·leni (MDGs: Beyond 2015) arrel del seu treball de recerca en anglès.

Aquest cop ells han sigut els encarregats de realitzar un projecte cooperatiu sobre alguns temes treballats a l'assignatura: discriminació, sostenibilitat mediambiental, conflictes armats i pau, educació i salut, malnutrició, globalització o la societat consumista són només alguns exemples. Així, han presentat els resultats del seu projecte als companys tot realitzant tallers i activitats pràctiques. Aquest és el resultat del taller sobre discriminació.



No hay comentarios:

Publicar un comentario