18.6.15

Tears of happiness

Amb llàgrimes de felicitat... Així és com es despedien ahir alguns alumnes de les nostres auxiliars de conversa. Ha sigut un curs molt intens i les nostres Clare d'ESO i Batxillerat (l'anglesa i l'irlandesa) han treballat molt dur per ajudar-nos a millorar la competència oral dels nostres alumnes. També la companya de primària, l'Emily, que ha estat amb nosaltres des de febrer.
Ahir les vam despedir oficialment amb un petit detall per part de l'escola i unes cartolines signades per gran part dels alumnes.
Com cada any, estem molt contents amb l'acollida d'aquest programa i us animem a que les famílies que estigueu interessades vingueu el proper dilluns 22 de juny a les 17 a la reunió informativa per a acollir els propers auxiliars de conversa del curs 15-16. Us hi esperem!


Us deixem amb les paraules que ens han dedicat abans de marxar:

"We have thoroughly enjoyed our year here! We feel like we have learned a lot from our time here, both about the profession and ourselves. We couldn't have asked for a better welcome or experience. You have all made it a pleasure to be here and have been a great support system for us this past year. We will miss the school family a lot! We feel that this school is a very special school and we feel very lucky to have been placed here...Thank you all for everything!" from Clare and Clare

No hay comentarios:

Publicar un comentario