2.5.18

Examen anglès B2 obert a tota la comunitat

Ja sabeu com n'és d'important avui en dia poder certificar el vostre nivell d'anglès als estudis i a la feina. Des del col·legi, us proposem obtenir la titulació necessària per demostrar aquest nivell, amb l'Oxford Test of English. Aquesta convocatòria és oberta a pares, familiars, exalumnes i altres persones que puguin estar interessades.

Quan és l'examen? El proper divendres 8 de juny de 14:30h a 17h al col·legi. El límit per la inscripció és el 18 de maig.

Com és l'examen? L'examen és 100% online i avalua les quatre competències (expressió oral, expressió escrita, comprensió oral i comprensió escrita). Aquí en teniu més informació.

Què és el nivell B2? El nivell B2 d'una llengua (segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües) és aquell que permet al parlant comunicar-se amb fluïdesa amb altres parlants i entendre la majoria de textos. Si no esteu segurs de tenir aquest nivell, podeu consultar aquest document d'autoavaluació. 

Si teniu algun dubte sobre l'Oxford Test o us voleu apuntar a aquesta convocatòria, podeu contactar amb mpons@padredamiansscc.net


No hay comentarios:

Publicar un comentario